Se Incarca...
SKU
2707038
Ajax Floral Fiesta Dual Fragrance Detergent pentru suprafete multiple 1l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ajax Floral Fiesta Dual Fragrance Detergent pentru suprafete multiple 1l

Solutie universala multisuprafate.
14,59Lei
14,59Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipietul sau eticheta produsului. Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei mentionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok