Se Incarca...
SKU
2640228
Ajax WC Power solutie spray dezinfectant antibacterian pentru toaleta 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ajax WC Power solutie spray dezinfectant antibacterian pentru toaleta 500 ml

Este solutia completa in format spray pentru curatarea toaletei. Elimina 99.9% dintre bacterii, indeparteaza depunerile de calcar si curata in profunzime interiorul toaletei (chiar si sub marginea vasului de toaleta).
8,00Lei
16,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Spray-ul difuzor 360 permite curatarea in profunzime, chiar si in locurile greu accesibile (chiar si sub marginea vasului de toaleta). A se pastra in incaperi uscate, ferite de surse directe de caldura sau inghet. Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu pielea, spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa, timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat la un centru centru de informare toxicologica/un medic. Colectati scurgerile de produs. In caz de iritare a pielii, consultati medicul. Aruncati continutul/recipientul in conformitate cu reglementarile locale. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok