Se Incarca...
SKU
2497874
Aldis Carnati sticks 200g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aldis Carnati sticks 200g

Carnati crud-uscati cu membrana vegetala comestibila.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
15,29Lei
76,45Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ambalat in atmosfera protectoare. A se pastra la o temperatura cuprinsa intre 10-14° si o umiditate relativa a aerului de maxim 75-80%. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
IngredienteCarne porc, slanina, proteina din soia, sare, condimente si extracte de condimente, zaharuri, culturi starter, stabilizatori: polifosfati de sodiu, antioxidant: ascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu, colorant: cosenila.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok