Se Incarca...
SKU
2537608
Alfredo Seafood Creveti decorticati 100-200 500 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Alfredo Seafood Creveti decorticati 100-200 500 g

Creveti prefierti. Provenienta: pescuit extractiv. Calibraj 100-200 buc. Origine: China. Unelta de pescuit: traule. Produs congelat rapid.
51,79Lei
103,58Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Temperatura de depozitare: A se pastra la 18 grade Celsius in congelator. A nu se recongela dupa decongelare. A se consuma de preferinta inainte de vezi lateral ambalaj. Mod de pastrare la consumator: in frigider 1 zi, la 6 grade Celsius 2-3 zile, la -12 grade Celsius 2 saptamani. Se recomanda decongelare lenta. Contine crustacee.Denumire in latina: Litopenaeus vannamei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok