Se Incarca...
SKU
2624053
Alice in Tara Minunilor - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar! - Lewis Carroll este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Alice in Tara Minunilor - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar! - Lewis Carroll

Fascinanta calatorie pe care Alice o face in tara Minunilor este acum si la indemana celor mai mici cititori.
14,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Repovestita pe intelesul copiilor de 5-7 ani si insotita de o grafica aparte, povestea semnata de Lewis Carroll se prezinta intr-o forma accesibila celor care invata sa citeasca cu litere mari de tipar. Editura: Editura Aramis. Colectia: Stiu sa citesc cu litere mari de tipar. Anul aparitiei: 2018. Nr. pagini: 32 pagini. Tip coperta: necartonata. ISBN: 9786060090410.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok