Se Incarca...
SKU
1021379
Always Ultra Normal Plus absorbante igienice 2x 10 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Always Ultra Normal Plus absorbante igienice 2x 10 bucati

Always Ultra Normal cu aripioare ofera protectie de pana la 100% pentru forma si fluxul tau unice. Aripioarele te protejeaza pe lateral si fixeaza absorbantul pentru o mai buna protectie.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
18,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fiecare femeie este unica, insa Always Ultra Normal (Marimea 1) cu aripioare ofera protectie de pana la 100% pentru forma si fluxul tau unice. Ideale pentru scurgeri usoare, cu chilot de marimea S si M sau pentru scurgeri moderate, cu chilot de marimea S. Absorbantele igienice Always Ultra au contururi Secureguard si gel care blocheaza lichidul in interior (nu curge) pentru a ajuta la prevenirea scurgerilor. Desi absorbantele igienice Always Ultra au o grosime de doar 3 mm, acestea asigura confortul si protectia in timpul ciclului menstrual. Rescrie regulile cu Always MyFit si obtine o fixare fara scurgeri pentru forma si fluxul tau. Incearca Always Ultra Secure Night (Marimea 4), cele mai bune absorbante igienice Always Ultra pentru protectie pe timpul noptii.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare