Se Incarca...
SKU
2533931
Amix TTX 1kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Amix TTX 1kg

Una din cele mai de succes game de nada din Romania, Amix-ul este un amestec de fainuri cerealiere, seminte maruntite si minerale, repartizate in proportii care sa ii permita o omogenizare rapida, indiferent de temperatura exterioara.
Perioada de garantie
12 luni
17,89Lei 16,99Lei
16,99Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este destinat nadirilor locale pe arc naditor sau nadirilor extinse cu bulgari pentru catapulta. Pentru a obtine un maxim de atractivitate recomandam folosirea lui in combinatie cu aditivi sau amorse din gama Senzor, existand echivalent pentru fiecare aroma in parte. Ca liant poate fi folosit si SPD (sirop porumb dulce), astfel pasta rezultata devenind solubila. MOD DE UTILIZARE: Se varsa continutul unei pungi intr-un recipient si se adauga apa din balta, treptat, pana se creaza o pasta. In loc de apa se pot folosi si lichide atractante precum aditiv, amorsa sau Betamix, care ii vor conferi un plus de atractivitate. ATENTIE! Amestecul trebuie lasat cateva minute pentru omogenizare, anumite ingrediente din Amix absorbind partea lichida treptat. ASPECT: Pasta rezultata va avea diverse culori si arome, in functie de tipul Amixului.
Specificatie
Perioada de garantie12 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare