Se Incarca...
SKU
2663365
Ana alcool sanitar 70% alcool 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ana alcool sanitar 70% alcool 500 ml

Produs biocid utilizat ca dezinfectant de uz extern cu activitate bacteriana si fungicida de baza. Se foloseste prin pulverizare directa si prin stergerea suprafetelor de dezinfectant nediluat.
7,29Lei 5,00Lei
10,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Lichid si vapori foarte inflamabili. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. Pastrati recipientul inchis etans. In caz de contact cu pielea, scoateti imediat toata imbracamintea contaminata - clatiti pielea cu apa. A se pastra intr-un spatiu bine ventilat. A se pastra la rece. In caz de incendiu, utillzati stingatoare cu spuma aeromecanica sau cu bioxid de carbon pentru stingere. Eliminarea continutului/recipientului se face conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Conditii de pastare: ferit de razele soarelui, la o temperatura de 5-25 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare