Se Incarca...
SKU
1778500
Angelli cocktail aromatizat cu suc de cirese 7% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Angelli cocktail aromatizat cu suc de cirese 7% alcool 0.75 l

Cocktail aromatizat cu 7% volum alcool, cu gust proaspat si racoritor, o combinatie a vinului spumos, slab alcoolizat, cu sucul de cirese.
19,99Lei
26,65Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/servire: Se serveste la temperatura de 8-10 grade Celsius.
Specificatie
IngredienteVin min. 60%, sirop de zahar, preparat aromatizat: suc de cirese 1%, arome identic naturale, colorant: caramel E150d, E122-E132, acidifiant: acid citric, dioxid de carbon. Contine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok