Se Incarca...
SKU
1781249
Angelli Cuvee Imperial vin spumant alb demisec 11.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Angelli Cuvee Imperial vin spumant alb demisec 11.5% alcool 0.75 l

Vin spumant alb demisec 11.5% volum alcool, obtinut prin fermentare naturala in rezervoare - Metoda Charmat.
26,39Lei
35,19Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/servire: Vin spumant clasic, obtinut din vinuri de inalta calitate, cupajate in proportii ideale. Se serveste la ocazii speciale sau ca aperitiv la temperatura de 10 grade Celsius.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteVin spumant
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok