Se Incarca...
SKU
2699139
Aqua Carpatica Apa Plata 5l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aqua Carpatica Apa Plata 5l

Aqua Carpatica minerala naturala plata este o apa oligominerala (cu continut redus de minerale) recomandata alimentatiei zilnice a copiilor.
8,99Lei
1,80Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In plus, datorita continutului scazut de sodiu, Aqua Carpatica este o apa ideala pentru un regim alimentar dietetic si recomandata in cadrul activitatilor sportive ce necesita depunerea unui efort sustinut, deoarece contribuie intr-o mare masura la mentinerea echilibrului si a sanatatii fizice si psihice a sportivilor. Se recomanda pastrarea si depozitarea la 5-25 grade Celsius, in spatii curate, ferite de inghet si de actiunea directa a razelor solare.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCompozitie chimica: Ca++ 35.7 mg/l , Mg++ 11.2 mg/l , Na+ 1.27mg/l , HCO3 368 mg/l. Total solide dizolvate (TDS) : 191 mg/l , pH 7.84. Produs microbiologic pur.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare