Se Incarca...
SKU
2506350
Aquafresh Big Teeth Apa de gura pentru copii cu aroma de menta fara alcool 6-8 ani 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aquafresh Big Teeth Apa de gura pentru copii cu aroma de menta fara alcool 6-8 ani 300 ml

Ce este? Aquafresh Big Teeth este o apa de gura fara alcool, cu aroma usor mentolata.
13,89Lei
46,30Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aceasta completeaza periajul dentar, ajungand acolo unde periuta de dinti nu poate sa patrunda. Cui se adreseaza? Aquafresh Big Teeth este special conceputa pentru a fi utilizata de catre copiii cu varsta cuprinsa intre 6 ani si 8 ani. Beneficii: Are un gust placut pentru copii, ofera protectie 24h impotriva acizilor din zaharuri, ajuta la mentinerea gingiilor sanatoase si la intarirea smaltului dentar. De ce sa alegi? Intre 6 si 8 ani apar pe arcadele dentare, in mod normal, primii dinti definitivi. Acestia nu sunt asa de puternici precum crezi si au nevoie de o ingrijire speciala. Apa de gura Aquafresh Big Teeth contine fluor activ care intareste smaltul pentru a proteja dintii impotriva acizilor din zaharuri. Cum functioneaza? Prin formula sa cu protectie impotriva acizilor din zaharuri timp de 24 de ore datorita fluorului, se protejeaza, prin utilizare de doua ori pe zi, suprafata dintilor impotriva acizilor proveniti din zaharuri, principala cauza a cariilor. De asemenea fluorul ajuta la remineralizarea dintilor, facandu-i mai puternici decat inainte. Variante disponibile: 300 ml. Dupa folosirea de 2 ori pe zi dupa periajul dentar. Zaharuri din alimente si bauturi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare