Se Incarca...
SKU
2332763
Aquafresh Big Teeth Pasta de dinti pentru copii mentol 6-8 ani 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aquafresh Big Teeth Pasta de dinti pentru copii mentol 6-8 ani 50 ml

Pasta de dinti cu fluor special creata pentru copii aflati in perioada de tranzitie a danturii.
8,65Lei
173,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ofera protectie pentru dintii definitivi. 95% ingrediente din surse naturale. A se peria dintii de doua ori pe zi, nu mai mult de trei ori pe zi. A se minimiza inghitirea si a se scuipa. A nu se lasa la indemana copiilor. Copii cu varsta de 6 ani sau mai mica: periajul se realizeaza sub supravegherea unui adult, utilizand o cantitate cat un bob de mazare, pentru a minimiza inghitirea. In cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical. Incetati utilizarea daca apar iritatii. Consultati stomatologul sau medicul cat mai repede posibil daca aveti umflaturi la nivelul gurii sau fetei. A se folosi preferabil inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare