Se Incarca...
SKU
1052899
Aquafresh Mild and Minty Pasta de dinti 125 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aquafresh Mild and Minty Pasta de dinti 125 ml

Ce este? Aquafresh Mild and Minty este o pasta de dinti cu tripla protectie pentru dinti puternici, gingii sanatoase, respiratie proaspata si are aroma usor mentolata.
5,79Lei
46,32Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cui se adreseaza? Aquafresh Mild and Minty este special conceputa pentru tine si familia ta. Beneficii: Ofera protectie 24h impotriva zaharurilor din alimente si bauturi, are gust placut si ajuta la mentinerea sanatatii bucale. De ce sa alegi? Prin periaj de 2 ori pe zi ajuta la indepartarea mecanica a placii bacteriene de pe dinti, mentinand sanatatea gingiilor. De asemenea contribuie la mentinerea dintilor curati si a respiratiei proaspete. Cum functioneaza? In timpul periajului, formula cu aroma placuta elibereaza fluor activ care intareste smaltul pentru a proteja dintii impotriva acizilor din zaharuri. De asemenea fluorul contribuie la prevenirea cariilor si ajuta la remineralizarea dintilor, facandu-i mai puternici decat inainte. Variante disponibile: 125 ml. Dupa un periaj regulat de 2 ori pe zi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare