Se Incarca...
SKU
2461542
Aquafresh Milk Teeth Soft periuta de dinti pentru copii 0-2 ani este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aquafresh Milk Teeth Soft periuta de dinti pentru copii 0-2 ani

Ce este: Aquafresh Milk Teeth este o periuta de dinti care asigura ingrijirea blanda a dintilor de lapte si reduce riscul ranirii gingiilor in timpul periajului.
9,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cui se adreseaza: Aquafresh Milk Teeth este o periuta de dinti conceputa de catre expertii stomatologi special pentru copiii cu varsta intre 0 si 2 ani. Beneficii: Ingrijirea dintilor si a gingiilor copiilor prin periaj regulat este foarte importanta inca din momentul aparitiei dintilor de lapte ai copiilor. Periuta de dinti Aquafresh MilkTeeth este blanda cu dintii si gingiile copiilor. De ce sa alegi: Asigura o curatare blanda a dintilor si gingiilor datorita perilor moi. Gatul periutei de dinti Aquafresh Milk Teeth este flexibil, pentru a reduce presiunea prea mare din timpul periajului. Cum se utilizeaza: Pentru o igiena completa folositi periuta de dinti Aquafresh Milk Teeth, prin periaj regulat de 2 ori pe zi. Cum functioneaza: Capul de dimensiuni reduse a fost creat special pentru a peria dintii intr-un mod gentil. Perii de lungimi diferite si inserati sub mai multe unghiuri ajuta periuta Aquafresh Milk Teeth sa intre in contact cu toata suprafata dintelui si sa il curete. Variante disponibile: peri moi. Se recomanda schimbarea periutei de dinti la fiecare 3 luni.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare