Se Incarca...
SKU
2601691
Aquavia apa de izvor natural alcalina 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aquavia apa de izvor natural alcalina 1 l

Apa de izvor necarbogazoasa (plata) alcalina de la sursa.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
3,89Lei
3,89Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra in locuri curate, racoroase, ferite de inghet si soare. Pentru uz alimentar. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCompozitie chimica: Ph 9.4 mg, Sodiu 65mg, Potasiu 0.32 mg, Calciu 2.8 mg, Bicarbonat 158 mg; Nitriti <1, Reziduu sec la 180 grade Celsius.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok