Se Incarca...
SKU
2439597
Areon Fresco Odorizant auto lily of the valley 4 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Areon Fresco Odorizant auto lily of the valley 4 ml

Aromatizor auto cu parfum placut, ce improspateaza aerul masinii dumneavoastra.
16,19Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire. Desurubati capacul din lemn si inlaturati dopul. Insurubati bine capacul si intoarceti-l de cateva ori in jos pana cand se imbiba. Atentie! Agatati sa atarne liber fara sa acopere privirea conducatorului. Evitati contactul cu orice suprafate deoarece parfumul le poate dauna. A se pastra si utiliza la temperaturi de la 5 grade celsius la 30 grade celsius. Nu expuneti la lumina directa a soarelui. Poate provoca o reactie alergica a pielii. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritarea a pielii sau de eruptie cutanata consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Termen de valabilitate: inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok