Se Incarca...
SKU
2525771
Areon Ken Odorizant blister new car este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Areon Ken Odorizant blister new car

Aromatizor auto cu parfum placut, ce improspateaza aerul masinii dumneavoastra.
23,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: Deschideti capacul si puneti-l la loc inaccesibil pentru copii si animale de companie, fara contact cu orice suprafete. Atentie! NU atingeti si nu scoateti continutul din cutie. Aceasta nu este mancare. Ambalajul este reciclabil. A se pastra si utiliza la temperaturi de la 5 grade celsius pana la 30 grade celsius. Nu expuneti la lumina directa a soarelui. Poate provoca o reactie alergica a pielii. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritarea a pielii sau de eruptie cutanata consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Termen de valabilitate: inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok