Se Incarca...
SKU
2439641
Areon Mon Liquid Lily of the Valley 5 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Areon Mon Liquid Lily of the Valley 5 ml

Bucurati-va de o gama larga de arome ce va ofera un parfum intens, de lunga durata si prospetime. Cantitate 5 ml.
7,59Lei
1.518,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de folosire: Rupeti partea de sus a flaconului, in timp ce tineti odorizantul in pozitie verticala. Rotiti-l incet si cu atentie pentru a absorbi hartia absorbanta cateva picaturi de parfum. Folositi intotdeauna odorizantul in pozitie verticala. Atentie: Agatati, sa atarne liber fara sa acopere privirea conducatorului. Evitati contactul cu orice suprafete, deoarece parfumul le poate dauna. A se pastra si utiliza la temperaturi de la 5 grade pana la 30 grade. Nu expuneti la lumina directa a soarelui. In caz de nerespectare a regulilor de siguranta, descrise pe ambalaj, producatorul nu poarta raspundere pentru daunele pricinuite. Poate provoca o reactie alergica a pielii. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa si sapun. In caz de iritare a pielii sau de eruptie cutanata: consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok