Se Incarca...
SKU
2732874
Ariel All in One Pods Detergent capsule color 14buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel All in One Pods Detergent capsule color 14buc

Detergent de rufe pentru 14 spalari.
29,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Capsulele de spalat Ariel Allin1 Pods Color asigura o putere exceptionala de indepartare a petelor, de la prima spalare, chiar si la temperaturi mai scazute. Acestea ofera o curatare extraordinara cu o singura Capsula de spalat: 1. indeparteaza petele 2. Protejeaza culorile 3. improspateaza 4. Protejeaza rufele 5. Concepute pentru temperaturi mai scazute, datorita tehnologiei Coldboost. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cea mai profunda si mai rezistenta solutie Allin1 Pods® Color de pana acum. in plus, capsulele de spalat Ariel Allin1 Pods au ambalaj reciclabil. Avertisment. Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de Arie Allin1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare