Se Incarca...
SKU
2732884
Ariel All-in-One Pods +Extra Clean Power Detergent capsule oxi 30buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel All-in-One Pods +Extra Clean Power Detergent capsule oxi 30buc

Detergent de rufe capsule pentru 30 spalari.
98,69Lei 79,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One Pods +Putere de curatare suplimentara. Acum cu un compartiment suplimentar de culoare rosie, acestea ofera o curatare extra pentru o igiena suplimentara (vs. Ariel All-in-1 Pods Mountain Spring). in plus, capsulele de spalare Ariel pot contribui acum la reducerea cantitatilor de plastic datorita cutiei de carton Ecoclic reciclabile. Aceasta contine doar maximum 5% plastic, conceputa pentru a va pastra capsulele. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cel mai profund si mai puternic Ariel All-in-1 Pods +Extra Clean Power de pana acum. Avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat detergent de rufe Ariel All-in-1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare