Se Incarca...
SKU
2732892
Ariel All-in-One Pods +Extra Clean Power Detergent capsule oxi effect 45buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel All-in-One Pods +Extra Clean Power Detergent capsule oxi effect 45buc

Detergent de rufe capsule pentru 45 spalari.
159,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One Pods +Putere de curatare suplimentara. Acum cu un compartiment suplimentar de culoare rosie, acestea ofera o curatare extra pentru o igiena suplimentara (vs. Ariel All-in-1 Pods Mountain Spring). Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cel mai profund si mai puternic Ariel All-in-1 Pods +Extra Clean Power de pana acum. in plus, capsulele de spalat Ariel All-in-1 Pods au ambalaj reciclabil. Avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat detergent de rufe Ariel All-in-1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare