Se Incarca...
SKU
2732869
Ariel All-in-One Pods +Extra Fiber Care Detergent capsule fibre care 12 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel All-in-One Pods +Extra Fiber Care Detergent capsule fibre care 12 buc

Detergent de rufe capsule pentru 12 spalari.
43,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One Pods +Extra Fiber Care. Acum cu un compartiment suplimentar de culoare violet, acestea redau stralucirea culorilor in timp ce ingrijesc fibrele. in plus, capsulele de spalare Ariel pot contribui acum la reducerea cantitatilor de plastic datorita cutiei de carton Ecoclic reciclabile. Aceasta contine doar maximum 5% plastic, conceputa pentru a va pastra capsulele. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, pe langa protectia fibrelor, oferind cel mai profund si mai puternic Ariel All-in-1 Pods +Extra Fiber Care de pana acum. Avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat detergent de rufe Ariel All-in-1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare