Se Incarca...
SKU
2733566
Ariel All-in-One Pods +Revita Black Detergent capsule black 12buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel All-in-One Pods +Revita Black Detergent capsule black 12buc

Detergent de rufe capsule pemtru 12 spalari.
42,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One Pods +Revita Black. Acum, cu un compartiment suplimentar de culoare violet, acestea reinnoiesc stralucirea culorilor inchise. in plus, capsulele de spalare Ariel pot contribui acum la reducerea cantitatilor de plastic datorita cutiei de carton Ecoclic reciclabile. Aceasta contine doar maximum 5% plastic, conceputa pentru a va pastra capsulele. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cel mai profund si mai rezistent Ariel All-in-1 Pods +Revita Black vreodata. Avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat detergent de rufe Ariel All-in-1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare