Se Incarca...
SKU
2732886
Ariel Detergent capsule Pods Mount Spring 38 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Detergent capsule Pods Mount Spring 38 bucati

Detergentul de rufe Mountain Spring Ariel All in1 Pods ofera o putere exceptionala de indepartare a petelor, de la prima spalare, chiar si la temperaturi mai scazute.
98,69Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acestea ofera o curatare extraordinara cu o singura capsula de spalat: 1. Indeparteaza petele 2. Ofera stralucire 3. Improspateaza 4. Protejeaza rufele 5. Concepute pentru temperaturi mai scazute, datorita tehnologiei COLDBOOST. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cea mai profunda si mai puternica solutie de curatare all in1 PODS Mountain Spring. In plus, capsulele de spalat Ariel All in1 Pods au ambalaj reciclabil. AVERTISMENT! Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de Ariel All in1 Pods la indemana copiilor. Pentru mai multe informatii, accesati keepcapsfromkids.eu. Curatare profunda: indeparteaza impecabil petele de la prima spalare, chiar si la temperaturi mai scazute. Concepute pentru apa rece: capsulele de spalat Ariel All in1 Pods includ tehnologia coldboost. Pelicula complet solubila in apa: detergentul de rufe pods are o pelicula complet solubila in apa. Ambalaj reciclabil: capsulele de spalare Ariel All in1 Pods au ambalaj reciclabil. Putere all in1: 1. Indeparteaza petele 2. Protejeaza culorile 3. Improspateaza 4. Protejeaza rufele 5. Conceput pentru temperaturi mai scazute. Usor de utilizat: nu este nevoie sa masurati si sa turnati, o capsula de spalat Ariel All in1 Pods este tot de ce aveti nevoie. Excelent pentru curatare, nu pentru mainile mici: nu lasati capsulele de Ariel All in1 Pods la indemana copiilor. Pentru mai multe informatii, accesati . Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa. In caz de inghitire: clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica/un medic. Contine mea-c10-13 alkyl benzenesulfonate, mea-laureth sulfate, c12-14 pareth-n. Contine tetramethyl acetyloctahydronaphthalenes, methyl hydroxy-methylpentylcyclohexenyl-methyleneaminobenzoate. Poate provoca o reactie alergica.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare