Se Incarca...
SKU
2748164
Ariel Detergent color 3kg 40 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Detergent color 3kg 40 spalari

Detergent de rufe pudra Ariel Color, 3kg, 40 spalari.
74,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ariel, marca recomandata de Beko Electrolux Whirlpool, prezinta Color detergentul pudra de rufe cu dizolvare imediata. Acum, cu formula sa concentrata, detergentul pudra Ariel asigura o putere mai mare si spala mai multe rufe per gram pentru indepartarea impecabila a petelor printr-o singura spalare. Datorita tehnologiei unice de dizolvare imediata, se dizolva rapid in contact cu apa, se activeaza instantaneu si patrunde adanc in fibre, chiar si in ciclurile reci. Reduceti temperatura de spalare la 30 grade Celsius si economisiti pana la 60% din energie. (Consumul de energie al masinii de spalat, de la 60 grade Celsius la 30 grade Celsius, ciclu normal). Ciclurile reci de spalare ajuta la protejarea materialelor pentru o perioada mai lunga de timp, comparativ cu ciclurile de spalare cu apa calda. in plus, formula sa contine enzime de origine naturala. Detergentul pudra Ariel +Extra Clean Power are si un ambalaj reciclabil. Indepartare impecabila a petelor printr-o singura spalare: Detergentul pudra Ariel asigura o indepartare impecabila a petelor de la prima spalare. Ariel este recomandat de Beko Electrolux Whirlpool. Formula concentrata: Acum, cu formula sa concentrata, Ariel ofera o putere mai mare si spala mai multe rufe per gram. Dizolvare instantanee chiar si in conditii de temperaturi scazute: Cu tehnologie unica pentru dizolvare imediata chiar si in apa rece, care ajuta la prevenirea reziduurilor de pudra. Spala cu apa mai rece si economiseste pana la 60% energie (consumul de energie al masinii de spalat, intre 60 grade Celsius la 30 grade Celsius, ciclu normal). Ambalaj reciclabil: Detergentul pudra Ariel are un ambalaj reciclabil fabricat din hartie, cu continut reciclat de 80%. Cu enzime de origine naturala: Detergentul pudra Ariel are in componenta sa enzime de origine naturala. Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Sunati la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA/un medic daca nu va simtiti bine. Nu lasati niciodata la indemana copiilor. Contine Isoeugenol. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente5-15% Surfactanti Anionici, <5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Policarboxilati, Zeoliti, Enzime, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare