Se Incarca...
SKU
2694053
Ariel Detergent pudra automat color + albe 80 spalari 8 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Detergent pudra automat color + albe 80 spalari 8 kg

Detergent pudra automat pentru rufe colorate si pentru rufe albe.
137,19Lei
17,15Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dozare: 135 ml pentru 4-5 kg rufe; 205 ml pentru 6-8 kg rufe; 270 ml pentru 9+ kg rufe; 35 ml la 6 litri apa. Recomandat de principali producatori de masini de spalat, pentru curatare impecabila si pentru actiunea de protectie impotriva depunerilor de calcar. Atentie! Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Sunati la Centru de Informare Toxicologica sau un medic daca nu va simtiti bine. A se utiliza in termen de 24 luni de la data fabricatiei marcata pe ambalaj
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok