Se Incarca...
SKU
2748117
Ariel Extra Clean Power Detergent 17 spalari 1.275kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Extra Clean Power Detergent 17 spalari 1.275kg

Ariel, marca recomandata de Beko Electrolux Whirlpool, prezinta +Extra Clean Power detergentul pudra de rufe cu dizolvare imediata.
41,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acum, cu formula sa concentrata, detergentul pudra Ariel asigura o putere mai mare si spala mai multe rufe per gram. Ariel + Ultra Oxi Effect asigura o putere suplimentara de curatare pentru igiena (comparativ cu detergentul pudra Ariel Mountain Spring) si o experienta exceptionala de curatare chiar si in cazul spalarii cu apa rece. Datorita tehnologiei unice de dizolvare imediata, se dizolva rapid in contact cu apa, se activeaza instantaneu si patrunde adanc in fibre, chiar si in ciclurile reci. Reduceti temperatura de spalare la 30 grade Celsius si economisiti pana la 60% din energie. (Consumul de energie al masinii de spalat, de la 60 grade Celsius la 30 grade Celsius, ciclu normal). Ciclurile reci de spalare ajuta la protejarea materialelor pentru o perioada mai lunga de timp, comparativ cu ciclurile de spalare cu apa calda. In plus, formula sa contine enzime de origine naturala. Detergentul pudra Ariel +Extra Clean Power are si un ambalaj reciclabil. 1. Cea mai buna putere de curatare Ariel, asigurand o putere suplimentara de curatare pentru igiena (comparativ cu detergentul pudra Ariel Mountain Spring) pentru a indeparta chiar si petele dificile, uscate. 2. Ariel este recomandat de Beko Electrolux Whirlpool. 3. Formula concentrata: Acum, cu formula sa concentrata, Ariel ofera o putere mai mare si spala mai multe rufe per gram. 4. Dizolvare instantanee chiar si in conditii de temperaturi scazute: Cu tehnologie unica pentru dizolvare imediata chiar si in apa rece, care ajuta la prevenirea reziduurilor de pudra. 5. Spala cu apa mai rece si economiseste pana la 60% energie (consumul de energie al masinii de spalat, intre 60 grade Celsius la 30 grade Celsius, ciclu normal). 6. Ambalaj reciclabil: Detergentul pudra Ariel are un ambalaj reciclabil. 7. Cu enzime de origine naturala: Detergentul pudra Ariel are in componenta sa enzime de origine naturala. 8. Extra Clean Power: Cu tehnologie de indepartare a petelor incorporata si spuma suplimentara pentru o curatare mai intensa.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare