Se Incarca...
SKU
2734366
Ariel Instant Powder Detergent pudra color cutie carton 85 spalari 8.5 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Instant Powder Detergent pudra color cutie carton 85 spalari 8.5 kg

Detergent pudra pentru rufe colorate.
110,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Recomandat de principalii producatori de masini de spalat, pentru curatarea impecabila si pentru actiunea de potrectie impotriva depunerilor de calcar. Setati temperatura la 30 grade Celsius pentru a beneficia de formula imbunatatita si pentru a economisi energie. A nu se folosi pentru rufe din lana, matase. Atentie! Provoaca o iritarea grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu atentie timp de mai multe minute. Sunati imediat la un Centru de Informare Toxicologica sau medic. A se utiliza inainte de 24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok