Se Incarca...
SKU
2747530
Ariel Pods mountain spring 21 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Pods mountain spring 21 spalari

Detergent de rufe capsule Ariel All in One PODS Mountain Spring, 21 spalari.
56,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergentul de rufe Mountain Spring Ariel Allin1 PODS ofera o putere exceptionala de indepartare a petelor, de la prima spalare, chiar si la temperaturi mai scazute. Acestea ofera o curatare extraordinara cu o singura capsula de spalat: 1. Indeparteaza petele 2. Ofera stralucire 3. Improspateaza 4. Protejeaza rufele 5. Concepute pentru temperaturi mai scazute, datorita tehnologiei COLDBOOST. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cea mai profunda si mai puternica solutie de curatare Allin1 PODS Mountain Spring. In plus, capsulele de spalat Ariel Allin1 PODS au ambalaj reciclabil. AVERTISMENT! Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de Ariel Allin1 PODS la indemana copiilor. Pentru mai multe informatii, accesati keepcapsfromkids.eu. Curatare profunda: indeparteaza impecabil petele de la prima spalare, chiar si la temperaturi mai scazute. Concepute pentru apa rece: Capsulele de spalat Ariel Allin1 PODS includ tehnologia COLDBOOST. Pelicula complet solubila in apa: Detergentul de rufe PODS are o pelicula complet solubila in apa. Ambalaj reciclabil: Capsulele de spalare Ariel Allin1 PODS au ambalaj reciclabil. Putere Allin1: 1. Indeparteaza petele 2. Ofera stralucire 3. Improspateaza 4. Protejeaza rufele 5. Conceput pentru temperaturi mai scazute. Provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa. IN CAZ DE INGHITIRE: Clatiti gura. NU provocati voma. Sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA/un medic. Contine MEA-C10-13 Alkyl Benzenesulfonate, MEA-Laureth Sulfate, C12-14 Pareth-n, Tetrahydrolinalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Methylundecanal. Poate provoca o reactie alergica.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Ingrediente>30% Surfactanti Anionici, 5-15% Sapun, <5% Surfactanti Neionici, Fosfonati, Enzime, inalbitori Optici, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare