Se Incarca...
SKU
2734360
Ariel Pods +Touch of Lenor Detergent capsule unstoppable purple 45 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Pods +Touch of Lenor Detergent capsule unstoppable purple 45 buc

Detergent de rufe capsule pentru 45 spalari.
157,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One Pods +Touch Of Lenor Unstoppables. Acum, cu un compartiment suplimentar de culoare violet, acestea ofera o prospetime de lunga durata de pana la 1 saptamana (pentru hainele depozitate in dulap). Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cea mai puternica si profunda Capsula Ariel All-in-1 Pods +Touch Of Lenor Unstoppables de pana acum. in plus, capsulele de spalat Ariel All-in-1 Pods au ambalaj reciclabil. Avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat Ariel All-in-1 Pods la indemana copiilor.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok