Se Incarca...
SKU
2734364
Ariel Pods Unstoppable Purple Detergent capsule 22 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Pods Unstoppable Purple Detergent capsule 22 bucati

Descoperiti capsulele cu detergent de rufe lichid Ariel All-in-One PODS +Touch Of Lenor Unstoppables.
87,79Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acum, cu un compartiment suplimentar de culoare albastra, acestea ofera o prospetime de lunga durata de pana la 1 saptamana (pentru hainele depozitate in dulap). In plus, tabletele de spalare Ariel pot contribui acum la reducerea cantitatilor de plastic datorita cutiei de carton ECOCLIC reciclabile. Aceasta contine doar maximum 5% plastic, conceputa pentru a va pastra tabletele PODS. Capsulele de spalare Ariel au design multi-compartimentat ce pastreaza ingredientele capsulei separate pana cand ajung la spalare. La contactul cu apa, pelicula se dizolva pentru a elibera tehnologii puternice de indepartare a petelor, oferind cea mai puternica si profunda capsula Ariel All-in-1 PODS +Touch Of Lenor Unstoppables de pana acum. avertisment: Acest produs poate dauna sanatatii si poate provoca leziuni grave. Nu lasati capsulele de spalat Ariel All-in-1 PODS la indemana copiilor. Pentru mai multe informatii, accesati keepcapsfromkids.eu. Curatare profunda + extra prospetime: capsulele de spalat Ariel all-in-1 pods au acum o noua camera suplimentara de culoare albastra, si prospetime de lunga durata pentru pana la o saptamana (pentru hainele depozitate in dulap). Puterea all-in-1: 1. Indeparteaza petele 2. Ofera stralucire 3.improspateaza 4. Protejeaza tesaturile 5. Conceput pentru temperaturi mai scazute + o nota de lenor unstoppables. Curatare si prospetime: capsulele de spalat Ariel all-in-one pods asigura o indepartare exceptionala a petelor chiar din o singura spalare cu apa rece, datorita tehnologiei coldboost si a prospetimii exceptionale. Cutie de carton ecoclic: haideti sa reducem cantitatile de plastic cu capsulele Ariel all-in-1 pods, acum intr-o cutie de carton reciclabila, care contine maximum 5% plastic, conceputa pentru a va pastra capsulele. Pelicula complet solubila in apa: detergentul de rufe Ariel pods are o pelicula complet solubila in apa. Spalati cu apa rece cu Ariel all-in-1 pods: economisiti energie la fiecare spalare si reduceti emisiile de co? ale rufelor dumneavoastra. Usor de utilizat: nu este nevoie sa masurati si sa turnati, o capsula de spalat Ariel all-in-1 pods este tot ce aveti nevoie. Excelent pentru curatare, nu pentru mainile mici: nu lasati capsulele de Ariel all-in-1 pods la indemana copiilor. Pentru mai multe informatii, accesati provoaca leziuni oculare grave. Provoaca iritarea pielii. Nociv pentru viata acvatica, avand efecte de lunga durata. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. In caz de contact cu pielea: spalati cu multa apa. In caz de inghitire: clatiti gura. Nu provocati voma. Sunati imediat la un centru de informare toxicologica/un medic. Contine mea-c10-13 alkyl benzenesulfonate, mea-laureth sulfate, c12-14 pareth-n. Contine linalool, tetrahydrolinalool, eucalyptol, linalyl acetate, benzyl salicylate. Poate provoca o reactie alergica.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok