Se Incarca...
SKU
2748184
Ariel Touch of Lenor Color Detergent de rufe pudra 6 kg 80 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Touch of Lenor Color Detergent de rufe pudra 6 kg 80 spalari

Detergent de rufe pudra Ariel Touch of Lenor Color 6 kg, 80 spalari.
129,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Detergent pudra Ariel Touch of Lenor Color, cu tehnologie Instant Powder, combina puterea exceptionala de curatare de la Ariel cu prospetimea Lenor, lasand o prospetime de durata pe hainele tale. Formula inovatoare Instant Powder se dizolva rapid in contact cu apa, se activeaza instantaneu si patrunde adanc in fibre pentru a lasa hainele impecabile si igienizate, pastrand culorile vii. Este prevazut cu o tehnologie anti-reziduuri unica, ce ajuta la prevenirea reziduurilor de pudra. Indeparteaza petele dificile si curata adanc in fibre pentru a dezvalui stralucirea culorilor. Indeparteaza chiar si petele care provoaca mirosuri neplacute, cum ar fi transpiratia, conferind hainelor un aspect si un miros de curatenie impecabila, pastrand culorile vii pentru mai mult timp. Ariel Instant Powder functioneaza la 30 grade Celsius, ceea ce ajuta la protejarea impotriva decolorarii si a reziduurilor. Spala-ti hainele din nou si din nou cu incredere si bucura-te de experienta prospetimii de durata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare