Se Incarca...
SKU
2694066
Ariel Touch of Lenor Fresh Detergent pudra automat color 100 spalari 10 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ariel Touch of Lenor Fresh Detergent pudra automat color 100 spalari 10 kg

Detergent pudra automat pentru rufe colorate pentru o curatare impecabila.
111,00Lei
11,10Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pudra instant se dizolva rapid si se activeaza instant in contact cu apa. Formula este creata pentru a asigura curatenie impecabila, protejand culorile fara a lasa reziduri sau urme de detergent pe haine. Dozare: 135 ml pentru 4-5 kg rufe; 205 ml pentru 6-8 kg rufe; 270 ml pentru 9+ kg rufe. Recomandat de principali producatori de masini de spalat, pentru curatare impecabila si pentru actiunea de protectie impotriva depunerilor de calcar. Atentie! Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Sunati la Centru de Informare Toxicologica sau un medic daca nu va simtiti bine. A se utiliza in termen de 24 luni de la data fabricatiei marcata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare