Se Incarca...
SKU
2400912
AROXOL antimolii hanger lavanda 2buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

AROXOL antimolii hanger lavanda 2buc

Insecticid impotriva moliilor de haine in toata stadiile lor de dezvoltare( larve si adulte). Parfumeaza cu miros placut de lavanada. Durata de actiune este de 6 luni. Nu pateaza!
13,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: deschideti ambalajul si scoateti produsul. Ridicati carligul aflat pe spatele produsului. Plasati produsul in interiorul dulapului, agatati sau direct in sertare. Un hanger este suficient pentru un spatiu de 1 m3. Precautii: Poate provoca o reactie alergica a pielii. Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediu acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Spalati-va mainile bine dupa utilizare. Evitati dispersarea in mediu. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati-va cu multa apa si sapun. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de iritarea pielii sau de eruptie cutanata: consultati medicul. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Colectati scurgerile de produs. Eliminati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. produs avizat de CNPB. Atentie! A nu se inghiti produsul. In cazul contactului cu ochii spalati imediat cu multa apa si consultati medicul. In caz de inghitire a nu se induce voma. Solicitati consult medical imediat. Data expirarii: 4 ani de la data productiei inscrisa pe ambalaj.
Transfluthrin: 0,294% w/w, parfum, celuloza.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok