Se Incarca...
SKU
2250730
AROXOL gel antimolii lavanda 6buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

AROXOL gel antimolii lavanda 6buc

Insecticid care elimina moliile( Tineola bisselliella) si acarienii, ideal pentru protejarea tesaturilor, din lana, blanurilor si hainelor din piele. Parfumeaza discret dulapurile cu parfum placut de lavanda. Nu pateaza hainele!
17,98Lei 14,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Separati tabletele, indoiti partea de sus a carligului, trageti si indepartati folia metalica de pe spatele tabletei, plasati tableta in dulap. O tableta este suficienta pentru o suprafata de 1, 17 m3. Inlocuiti dupa 4 luni. Conditii de depozitare: spatii ventilate, temperatura ambianta. Pentru a evita riscurile atat fata de oameni cat si fata de mediul inconjurator, respectati intotdeauna au atentie instructiunile de folosire. Pericol: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Precautii: Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati dispersarea in mediu. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de iritarea pielii: consultati medicul. Colectati scurgerile de produs. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Atentie! Manipulati produsul cu atentie. Nu reutilizati ambalajul produsului. Termen de valabilitate: 4 ani de la data productiei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok