Se Incarca...
SKU
2403941
Aroxol insecticid lichid impotriva insectelor taratoare 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aroxol insecticid lichid impotriva insectelor taratoare 750 ml

Insecticid lichid ce elimina instant gandacii, furnicile, capusele, paianjenii, plojnitele, puricii si acarienii. Este un lichid inodor, care nu pateaza covoarele sau tapiseria.
29,99Lei
39,99Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Inainte de utilizare acoperiti suprafetele destinate prepararii hranei si pe cat posibil indepartati alimentele si ustensilele de bucatarie din apropiere. Indepartati sau acoperiti acvariile ori gurile de aerisire din zona care urmeaza a fi tratata. Pulverizati uniform (fara sa curga picaturi) de la o distanta de aproximativ 10 cm numai pe zona infestata, niciodata in aer. Precautii: Pastrati incuiat si nu lasati la indemana copiilor. A se pastra departe de hrana, bauturi si hrana pentru animale. A nu se inspira aerosolii. Nu goliti la canalizare, aruncati acest produs si ambalajul (recipientul) sau numai dupa luarea tuturor masurilor de precautie posibile. In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. A se utiliza numai in spatii bine ventilate. A se evita aruncareain mediul inconjurator. A se consulta instructiunile speciale de securitate. Foarte toxic pentru organismele acvatice, poate provoca efecte adverse pe termen lung asupra mediului acvatic. Atentie! Evitati inhalarea prelungita a produsului sau contactul cu pielea, gura si in mod special cu ochii. In timpul utilizarii produsului nu mancati, nu beti, nu fumati si nu atingeti cu mainile goale suprafetele pulverizate. Inainte de utilizare scoateti din incapere acvariile, coliviile si animalele de companie. A nu se pulveriza produsiul pe: mancare, ustensile de gatit, suprafete unde se prepara mancarea, aparate electrice. Dupa utilizare spalati-va bine mainile cu apa si sapun. Masuri de prim ajutor: In caz de inghitire, a se consulta imediat medicul si a i se arata ambalajul (recipientul) sau eticheta. In cazul aparitiei simptomelor (ameteala, dificultati in respiratie, lesin) solicitati consult medical. Daca victima este convulsiva sau inconstienta nu se va administra nimic pe cale orala si nu se va induce voma. Nu exista antidot. Urmati tratament simptomatic.
Prallethrin 0.133%, cyphenothrin 0,267%, substante ajutatoare 99,600%.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok