Se Incarca...
SKU
2298282
AROXOL saculeti antimolii lavanda 4buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

AROXOL saculeti antimolii lavanda 4buc

Insecticid impotriva moliilor ( Tineola bisselliella) ideal pentru protejarea tesaturilor, din lana, blanurilor si hainelor din piele. Parfumeaza discret dulapurile cu parfum placut de lavanda. Pentru dulapuri si sertare.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
15,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu pateaza hainele! Instructiuni de folosire: Inalturati floia de protectie a saculetului. Separati carligul. Introduceti carligul in locul creat si agatati saculetul in dulap. Pentru sertare, plasati saculeti fara carlig. Un saculet este suficient pentru o suprafata de 1, 17 m3. Inlocuiti dupa 4 luni. Pentru a evita riscurile atat fata de oameni cat si fata de mediul inconjurator, respectati intotdeauna au atentie instructiunile de folosire. Pericol: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Poate provoca o reactie alergica a pielii. Precautii: Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati dispersarea in mediu. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. In caz de iritarea pielii sau de eruptie cutanata: consultati medicul. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Colectati scurgerile de produs. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Atentie! Manipulati produsul cu atentie. Nu reutilizati ambalajul produsului. Termen de valabilitate: 4 ani de la data productiei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok