Se Incarca...
SKU
2580711
Arte Casa set 5 cutite ascutitor si tocator este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Arte Casa set 5 cutite ascutitor si tocator

Setul contine: cutit pentru bucatarie; cutit pentru carne; cutit pentru dezosat; cutit pentru uz general; cutit pentru legume; masat; tocator plastic.
24,55Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Lama cutitului este confectionata din otel inoxidabil. Instructiuni de folosire: dupa fiecare utilizare lama fiecarui cutit trebuie spalata manual cu apa calda si stearsa cu un prosop uscat; taierea altor produse decat cele alimentare precum si lovirea produsului duc la deteriorarea acestuia. Obligatiile cumparatorului: sa foloseasca produsul doar pentru taierea produselor alimentare; produsul deteriorat datorat unei utilizari necorespunzatoare nu va fi schimbat; in caz de reclamatii, cumparatorul se va prezenta cu bonul sau cu factura la unitatea de unde a fost achizitionat produsul. Atentie! Pericol de ranire grava! A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok