Se Incarca...
SKU
2608655
Artesia Apa Minerala Naturala Plata 2L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Artesia Apa Minerala Naturala Plata 2L

Apa minerala naturala necarbogazoasa plata Artesia se incadreaza in categoria apelor oligominerale,fiind adresata tuturor categoriilor de consumatori,de la nou-nascuti la seniori,oferindu-le in fiecare zi o apa autentica,pura si sanatoasa.
3,79Lei
1,90Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la temperatura 5-25 grade Celsius C in locuri ferite de razele solare.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteHidrogenocarbonat 455.7 mg, sodiu 22.075 mg, potasiu 2.54 mg, calciu 113.75 mg, magneziu 16 mg, reziduu sec la 180 grde celsius 493 mg.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok