Se Incarca...
SKU
2630304
Atoderm preventive 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Atoderm preventive 200 ml

Atoderm Preventive este prima crema hidratanta dermo-consolidanta, care opreste agravarea uscaciunii cutanate de la nastere.Poate fi folosita pentru nou-nascuti, cu exceptia nou-nascutilor prematuri.
42,15Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Complexul exclusiv Lipigenium recreeaza o bariera cutanata sanatoasa multi-lamelara prin cresterea productiei de lipide si proteine. Biolipidele imita organizarea lipidelor pielii si, prin urmare, sunt perfect integrate de catre aceasta, recreand o pelicula de protectie naturala. Ele stimuleaza biologic producerea de lipide si proteine (filagrine), pentru a restabili instantaneu si durabil bariera pielii sanatoase. Brevetul Skin Barrier Therapy limiteaza adeziunea si proliferarea Stafilococului Auriu precum si penetrarea alergenilor, factori importanti in agravarea uscaciunii cutanate. Parfum usor. Fara parabeni. Hipoalergenic. Formulata in conformitate cu o Carta bazata pe formulari stricte. Aplicare: O data sau de doua ori pe zi-7 zile pe saptamana. Aplicati Atoderm Preventive pe fata sau corp dupa curatarea in prealabil cu un produs de igiena Atoderm sau AbcDerm.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok