Se Incarca...
SKU
2673201
Avicarvil Puiul Vegetarian Aripi de pui este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 0.95

Avicarvil Puiul Vegetarian Aripi de pui

Produs clasa A. Crescut si sacrificat in Romania. Produs refrigerat, proaspat, realizat conform standardelor de siguranta alimentara si calitate in SMCSA certificat.
24,99Lei
Kg
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Puii Vegetarieni sunt crescuti cu o alimentatie sanatoasa, compusa din cereale si legume. Cerealele, preponderent porumb, ii dau puiului nostru culoarea galbena specifica puilor de la tara. Cultivam aceste cereale pe terenuri proprii, in zona Horezu, recunoscuta la nivel national pentru aerul curat si pamanturile nepoluate. Puii Vegetarieni nu consuma proteina animala! Aripioarele de Pui Vegetarian de LaProvincia sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa prepari ceva rapid pentru masa. Pune langa ele un sos picant si vei obtine gustarea perfecta pentru filmul de seara. A nu se consuma in stare cruda. A se trata termic inainte de consum. Conditii de pastrare: 0 - 4 grade Celsius. Produs ambalat in atmosfera protectoare. Produsul isi pastreaza proprietatile in cadrul termenului de valabilitate, in conditiile mentinerii integritatii ambalajului si a lantului frigorific.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok