Se Incarca...
SKU
2675693
B.U. Fairy's Secret Deodorant spray pentru corp 150 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

B.U. Fairy's Secret Deodorant spray pentru corp 150 ml

Deodorant spray pentru corp.
15,09Lei
100,60Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pericol: Flacara.ATENTIE! EXTREM DE INFLAMABIL! Recipient sub presiune. Poate exploda daca este expus la surse de caldura. A se feri de caldura, scantei, flacari deschise, suprafete fierbinti si alte surse de ardere. A se proteja de razele soarelui. Nu expuneti la temperaturi ce depasesc 50 grade Celsius/122 grade Fahrenheit. Nu perforati sau aruncati in foc ambalajul nici dupa golire. Nu pulverizati asupra unei surse de foc sau pe materiale incandescente. Nu fumati in timpul folosirii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu pulverizati pe pielea iritata sau crapata. Evitati contactul cu ochii. Doar pentru extern.A se pastra la temperatura camerei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok