Se Incarca...
SKU
2601560
Babol VP1 papuci dama albastru este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Babol VP1 papuci dama albastru

Papuci de dama, din plastic, de culoare albastra.
19,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire a incaltamintei: Dupa fiecare purtare incaltamintea se curata de praf cu o perie. Petele de grasime sau alte impuritati de pe fata se curata cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent (1-2%). Fata de inlocuitori trebuie ferita de contactul cu solvent, acetona si alcool. Incaltamintea umeda se usuca lent, ferita de sursele de caldura. Se recomanda purtarea alternativa a 2 sau 3 perechi de incaltaminte.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok