Se Incarca...
SKU
2501760
Baby Nova lant suzeta este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Baby Nova lant suzeta

Lant colorant pentru suzeta folosit pentru prinderea suzetei de imbracamintea corpului( grosimea materiei 3mm).
18,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pentru siguranta copilului dumneavoastra, produsul se foloseste numai sub supravegherea adultilor. Inainte de fiecare utilizare verificati produsele. Schimbati produsele la cel mai mic semn de uzura sau defect. Nu incercati sa mariti dimensiunea lantului/ benzii de bretele, cordoane sau parti independente de imbracaminte. Risc de strangulare. Prindeti numai de hainute. Nu folositi aceste articole cand copilul este in patut si in niciun caz cand doarme. Risc de strangulare. Se spala cu o carpa umeda. Cutiuta pentru pastrat suzeta nu est o jucarie. Risc de accidente!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok