Se Incarca...
SKU
2579472
Baby Ono set 2 protectii universale maro este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Baby Ono set 2 protectii universale maro

Un set contine 2 sigurante pentru usi care vor impiedica accesul copilului la frigider, dulapuri cu usi glisante sau de colt, sertar. Sunt foarte usor de fixat pe orice tip de suprafata cu ajutorul unor benzi adezive.
31,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Varsta recomandata: peste 3 luni. Elementele de protectie si siguranta nu sunt jucarii. Acestea se vor utiliza doar sub supravegherea unui adult, iar daca nu sunt utilizate, nu se vor lasa la indemana copiilor. Incetati sa utilizati produsul in momentul in care copilul este in stare sa deschida elementul de protectie si siguranta sau sa il manipuleze. Pastrati ambalajul in scopuri informative. Nu lasati la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok