Se Incarca...
SKU
2623142
Baby Works Paturica unica folosinta 10 buc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Baby Works Paturica unica folosinta 10 buc

Paturica de unica folosinta pentru schimbarea scutecului este potrivita pentru utilizarea acasa sau in deplasare. Paturica are 3 straturi protectoare: primul este matlasat, al 2-lea absorbant si al 3-lea impermeabil. Contine 10 bucati.
46,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Statul superior moale si absorbant este delicat cu pielea bebelusului in timp ce stratul de protectie anti-scurgere impiedica lichidele sa patrunda. Precautii: Nu spalati si nu uscati in masina de spalat. Dupa utilizare, aruncati paturica la gunoi. Atentionari: Paturica de unica folosinta arde daca intra in contact cu flacari (focul). Nu lasati copilul nesupravegheat pe paturica. Prezenta unui adult este intotdeauna necesara. Tineti nasul si gura copilului departe de paturica pentru a evita riscul de sufocare. Intotdeauna aruncati ambalajul si elementele acestuia. Nu lasati la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok