Se Incarca...
SKU
2638208
Bacardi Anejo Cuatro Rom 4 ani 40% alcool 0.7l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bacardi Anejo Cuatro Rom 4 ani 40% alcool 0.7l

Acest rom poate fi savurat simplu sau intr-un long drink delicios, alaturi de cola sau bere de ghimbir.
102,29Lei 85,76Lei
122,51Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Anejo Cuatro este o expresie foarte apropiata de varianta originala creata de Don Facundo si aduce o parte din stilul portorican, definit de traditia companiei Bacardi. Asemenea celorlalte romuri Bacardi, Anejo Cuatro este obtinut din trestie de zahar si maturat timp de patru ani in butoaie de stejar, influentate de clima tropicala din statul caraibian Puerto Rico. A se pastra la loc uscat si racoros.
Specificatie
IngredienteRom invechit obtinut din distilarea trestiei de zahar.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok