Se Incarca...
SKU
2643268
Bagi Solutie Antibacteriana pentru mucegai 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bagi Solutie Antibacteriana pentru mucegai 500 ml

Agent antibacterian pentru indepartarea tuturor tipurilor de mucegai. Indeparteaza bacteriile si mucegaiul de pe gresie si faianta, din rosturile dintre placi, chiuvete, cabine de dus, bazine, saune sau de pe pervazuri.
21,49Lei 15,00Lei
30,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiune de utilizare: Inainte de aplicare, umeziti suprafata care urmeaza a fi prelucrata. Aplicati uniform produsul pe aceasta suprafata cu un burete sau o carpa, asteptati 1-2 minute si clatiti cu apa. Atentie: Se recomanda folosirea manusilor. Nu lasati produsul sa se usuce suprafata expusa. Inainte de utilizare pe o suprafata vopsita, verificati rezistenta vopselii pe un loc putin vizibil. Nu amestecati produsul cu alte substante chimice. Masuri de precautie: A nu se inghiti. In cazul contactului cu pielea sau ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta si cosultati medicul. In caz de inghitire, beti o cantitate mare de apa si solicitati imediat ajutorul medical, aratand ambaiajul produsului. Pastrati produsul separat de alte substante. A nu se lasa la indemana copiilor. Termen de valabilitate indicat pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare