
SKU
2489650
Baton de ciocolata cu arahide si caramel Rom 29g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1
Baton de ciocolata cu arahide si caramel Rom 29g
Baton de ciocolata lapte cu caramel, 26% crema rom si 3,3% arahide.
Arata locatia produsului in magazinul fizic
Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.
A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.
Ingrediente | Zahar, masa de cacao, grasimi vegetale (palmier, shea), caramel 11,8% (sirop de glucoza, sirop de glucoza-fructoza, grasime vegetala (palmier, rapita), zahar, lapte praf integral, grasime din lapte, zer pudra (din lapte), sare, stabilizatori (monostearat de glicerina, bicarbonat de sodi), aroma, apa), lapte praf partial degrasat, unte de cacao, lapte praf degresat, arahide prajite 3,3%, pudra de cacao cu continut redus de grasime, derivat din zer pudra (din lapte), agent de umezire (sirop de sorbitol), rom 0,1%, emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina), arome. Ciocolata cu lapte contine: substanta uscata de cacao min. 40%, substanta uscata din lapte min. 14%. Ciocolata cu lapte contine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Contine: arahide, lapte, soia. Poate contine urme de alune, gluten din grau si orz, ou. |
---|---|
Informatii suplimentare | Informatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului. |
Valoare energetica pe 100g produs KJ | 2255Kj |
---|---|
Valoare energetica pe 100g produs Kcal | 541Kcal |
Grasimi, Lipide | 32.3g |
Grasimi, din care acizi grasi saturati | 16.6g |
Glucide, Carbohidrati | 54.9g |
Glucide, din care zaharuri | 50.2g |
Proteine | 6.2g |
Sare | 0.1g |
Fibre | 2.7g |
Recenzii ale produselor